Ön ezen az oldalon van:Itt vannak az egyetemi tanulmányi versenyek nyertesei!

Itt vannak az egyetemi tanulmányi versenyek nyertesei!

Nagy érdeklődés követte azokat a kutatási versenyeket, amelyet az MNB a Budapesti Corvinus Egyetemmel, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel, valamint a Debreceni Egyetemmel való együttműködése keretében hirdetett meg. A pályázatok sikeresen lezárultak, komoly és színvonalas pályamunkák érkeztek, a hallgatókat láthatóan foglalkoztatták a meghatározott témák. Gratulálunk minden versenyzőnek!

pm-verseny-w.jpg

Az eredmények:
Budapesti Műszaki Egyetem: 
több kategóriában versenyeztek a hallgatók, a nyertesek nevei itt olvashatóak.
Budapest Corvinus Egyetem 
:  A Zöld pénzügyek kutatási versenyen Timár Barnabás első, Szepesi Nóra Judit második, Mészáros Márkó pedig harmadik helyezést ért el.
Debreceni Egyetem:
 Az Élet a koronavírus járvány után című tanulmányi versenyen 3 szekcióban hirdettek eredményt:
Új munkahelyünk a Home Office? Munkapiaci trendek a válság után témakörében: első helyezést ért el Pirohov-Tóth Barbara, második lett Bajnai Péter, harmadik helyezést ért el dr. Sipkáné dr. Puskás Ágnes.
Karantén tanulságok: hogyan alakítja át a felgyorsuló digitális forradalom a gazdaságainkat témakörében: első helyezést ért el Kovács Edina Mária, második lett Elek Dorina, harmadik helyezést ért el Papp Angelika.
Itt a szuper-globalizáció vége? Vagy épp egy új fejezet kezdődik? témakörében harmadik lett Tóth Bálint, itt további helyezést nem osztottak ki.

Pénzmúzeum

Magyar Nemzeti Bank

Pénzmúzeumért és Látogatóközpontért felelős osztály

Eiffel Palace Irodaház

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

+3614282600

penzmuzeum@mnb.hu