Ön ezen az oldalon van:Érvelj, és nyerj!

„Érvek és ellenérvek a ma használatos fizetési eszközökről” videós- és esszépályázat

pályázat_leader.png

A Magyar Nemzeti Bank Látogatóközpontért és pénzmúzeumért felelős önálló osztálya (a továbbiakban: Pénzmúzeum) országos videós- és esszépályázatot hirdet online formában (a továbbiakban: Pályázat), „Érvek és ellenérvek a ma használatos fizetési eszközökről” témakörben.

A világ tudományos fejlődése új utakat nyitott meg az emberiség számára. A változások felgyorsultak, és a régi módszereket illetően újragondolásra is ösztönöznek. A pénz története hosszú időre vezethető vissza, és fejlődésének még koránt sincs vége. A múlt fizetési eszközei nagyban különböznek a jelenlegiektől, és ki tudja, a jövő milyen új megoldásokat tartogat számunkra.

Mutasd meg nekünk, te mit gondolsz a ma használatos fizetési eszközökről! A pályázatunkban olyan, szakmailag jól felépített érveket keresünk, amelyek alaposan körüljárják, és videós vagy esszé formájában, kreatívan mutatják be a jelen és a jövő fizetési eszközeinek kihívásait.

Vegyél részt pályázatunkon, és ha te teljesítesz a legjobban videós vagy esszé kategóriában, egy iPhone SE készüléket nyerhetsz!

FŐNYEREMÉNY: KATEGÓRIÁNKÉNT EGY-EGY IPHONE SE KÉSZÜLÉK!

A részvétel feltételei:

A pályázatra azon fiatalok jelentkezését várjuk, akik már betöltötték a 18. életévüket, de még nem múltak el 26 évesek.

Beküldési határidő: 2022. január 16. éjfél

A pályázat kiírója: Magyar Nemzeti Bank – Látogatóközpontért és pénzmúzeumért felelős önálló osztály

Eredményhirdetés: 2022. január 31.

A jelentkezés előtt, kérjük, olvasd el a Magyar Nemzeti Bank Látogatóközpontért és pénzmúzeumért felelős önálló osztály által szervezett kvízversenyek Nyereményjáték-szabályzatát, amelyet itt tudsz letölteni.

További információkért kattints az alábbi linkre!

Játékszabályzat

Nyilatkozat a felhasználási jog engedélyezéséről és adatkezeléshez való hozzájárulásról

[1] A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 34. § (1) A mű részletét - az átvevő mű jellege és célja által indokolt terjedelemben és az eredetihez híven - a forrás, valamint az ott megjelölt szerző megnevezésével bárki idézheti.

(2) * Nyilvánosságra hozott irodalmi vagy zenei mű, film részlete, vagy kisebb terjedelmű ilyen önálló mű, továbbá képzőművészeti, építészeti, iparművészeti és ipari tervezőművészeti alkotás képe, valamint fotóművészeti alkotás szemléltetés érdekében iskolai oktatási célra, valamint tudományos kutatás céljára a forrás és az ott megjelölt szerző megnevezésével a cél által indokolt terjedelemben átvehető, feltéve, hogy az átvevő művet nem használják fel üzletszerűen. Átvételnek minősül a mű olyan mértékű felhasználása más műben, amely az idézést meghaladja.

Pénzmúzeum

Magyar Nemzeti Bank

Pénzmúzeumért és Látogatóközpontért felelős osztály

Eiffel Palace Irodaház

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

+3614282600

penzmuzeum@mnb.hu