Ön ezen az oldalon van:EREDMÉNYHIRDETÉS - „Hogyan és mire spórolsz?”

EREDMÉNYHIRDETÉS - „Hogyan és mire spórolsz?”

gyerek rajzok.png

Véget ért a „Hogyan és mire spórolsz?” elnevezésű nyereményjátékunk. Bemutattátok, hogy Ti hogyan gyűjtötök álmaitok megvalósítására.

A felhívásra nagyon sok nagyszerű alkotás érkezett, a legjobbakat MNB nyereménycsomaggal jutalmazzuk.

Díjazottak:
6-12 év közötti kategória: Orr Endre (8 éves), aki kerti vonatra spórol

ORR_ENDRE8_KERTIVONATRAsporolok.jpg

12-18 év közötti kategória: Puskás Petra (13 éves): "Az én elsődleges álmom, hogy nagyobb koromban több külföldi országba utazhassak, bejárhassam a világot. Így a képemmel egyszerre ábrázolom az álmomat és azt, hogy hogyan spórolok rá. A madárral jelképezem, hogy utazni szeretnék majd, és egyben azt, hogy mindennapjaimban inkább járművek használata nélkül (gyalog vagy kerékpárral) közlekedem. Így amit a mindennapi utazgatásra költenék pénzt (autó, busz-, villamosjegy) félreteszem az álmaim utazási költségeire."

120770958_337132084171961_1580686190834585121_n.jpg

18-25 év közötti kategória: Faragó-Kupi Andrea (23 éves) Andrea különböző korosztályoknak különböző ötletes takarékossági módszereket javasolt, esszéjét innen tudjátok letölteni.

Mindenkinek köszönjük a részvételt, és gratulálunk a nyerteseknek!
A nyertesekkel e-mail formájában hamarosan felvesszük a kapcsolatot.


Mindig is gondolkodtál, hogy milyen lehetett egy feltaláló napja? A következő pályázatra már tudtok jelentkezni, ahol kedvenc feltalálótokról készíthettek kisfilmet vagy fogalmazást arról, hogy hogyan telhetett el egy napjuk.

További információkért látogassatok el honlapunkra: https://www.penzmuzeum.hu/hirek/iras-es-videopalyazat-legyel-te-is-feltalalo

Pénzmúzeum

Magyar Nemzeti Bank

Pénzmúzeumért és Látogatóközpontért felelős osztály

Eiffel Palace Irodaház

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

+3614282600

penzmuzeum@mnb.hu